Олимпийски игри в гр. Аксаково
07.09.2018
На 4-5 септември 2018 г. се проведоха първите „Олимпийски игри за всички“ в гр. Аксаково в рамките на проект  „Общите спортове-състезанието между поколенията като мотивация за спорт и здравословен начин на живот на възрастните граждани“, финансиран от Европейската програма ЕРАЗЪМ+ Спорт, който цели да промотира активния начин на живот сред хората на възраст над 60 години, мотивирайки ги да практикуват физически упражнения. Община Аксаково заедно с  Политехническия институт в Виана де Кастело /Португалия/, община Трикала /Гърция/, Унгарска комуникационна компания – Будапеща,  община Чезена, Италия- община Сервейра, Португалия-бенефициент по проекта. В игрите се включиха над 100 участника в дисциплините лека атлетика, футбол,...

Отмяна на празничния концерт от програмата по случай празника на града.
26.08.2018
Уважаеми съграждани,   В знак на съпричастност към огромната трагедия на пътя край град Своге, отнела живота на наши сънародници, Кметът на община Аксаково инж. Атанас Стоилов обявява отмяна на празничния концерт от програмата по случай празника на града.   Общинската администрация и гражданите на Аксаково скърбят с близките на загиналите и се молят за пострадалите, които се борят за живота си.   Поклон пред паметта на загиналите.

Програма за празника на град Аксаково
17.08.2018

Детски празник
17.08.2018

Община Аксаково ще организира и проведе курс за професионално обучение на регистрирани в ДБТ безработни лица
08.08.2018
О Б Я В А ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ И ПРОВЕЖДАНЕ ПО ПРОЕКТ „КРАСИВА БЪЛГАРИЯ” НА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ НА РЕГИСТРИРАНИ В ДБТ БЕЗРАБОТНИ ЛИЦА   ОБЩИНА АКСАКОВО обявява организиране и провеждане на курс за професионално обучение за придобиване на квалификация на регистрирани в ДБТ безработни лица, въз основа на подписано по Проект „Красива България” за 2018 г. споразумение с Министерство на труда и социалната политика. Курсът за професионално обучение е по специалността: „Основни и довършителни работи”, професия „Помощник в строителството”, код по СППОО 5820801, за придобиване на първа квалификационна степен.За повече информация вижте обявата и приложенията към нея.

Олимпийски игри за всички
08.08.2018

Търсене
ОБЩИНСКА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ - АКСАКОВО
www.eufunds.bg