Новини
Община Аксаково стартира инициатива за доставка по домовете на лекарства, храни и продукти от първа необходимост за хората от рискови групи и лица поставени под карантина
24.03.2020

УВАЖАЕМИ ГРАЖДАНИ, ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА АКСАКОВО,

 

 

Стартираме инициатива за доставка по домовете на лекарства, храни и продукти от първа необходимост за хората от рискови групи и лица поставени под карантина.

 

Всеки работен ден от 9:00 до 17:00 часа желаещите могат да се обаждат на телефон 0894 541 517 или да пишат на e-mail: csri_aksakovo@abv.bg, за да им се доставят необходимите храни и лекарства. При подаването на заявка следва да предоставите информация за трите имена, адрес и телефон за обратна връзка.

 

Служители от община Аксаково или доброволци ще извършват пазаруването и разноса по домовете. Заявки подадени до 12,00ч. на обяд ще се изпълняват до 16,00ч. на същия ден, а заявки подадени след 12,00ч. ще се изпълняват до 10,00ч. на следващия ден. 

 

При подаване заявка, трябва да предоставите на служителите списък с хранителни продукти или рецепта за лекарствата. При доставката Ви се предоставя касова бележка за да заплатите сумата.

 

Не се приемат заявки за пазаруване на стоки на промоционални цени от големите търговски вериги. Покупките се правят в близките магазини.

 

Услугата ще се предоставя всеки работен ден, но препоръчваме да се дават списъци с продукти за няколко дни.

 

Хората от селата на територията на община Аксаково трябва да се свържат с кмета или кметския наместник за доставките.

 

 

 

 

инж. АТАНАС СТОИЛОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА АКСАКОВО

Търсене
ОБЩИНСКА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ - АКСАКОВО
www.eufunds.bg
Платете бързо и лесно задълженията си към община Аксаково чрез мобилното приложение iCard. Изтеглете го безплатно от Google Play и App Store.